Συνταγή για βιολογικά ζυμαρικά με καλαμπόκι & ντοματίνια
Υλικά
– 1 κιλό βιολογικά ζυμαρικά της αρεσκείας σας
– 2 κουταλιές της σούπας βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
– 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
– 10 βιολογικά ντοματίνια
– 3 κουταλιές βιολογικό καλαμπόκι
– 2 κουταλιές της σούπας ανάλατο βούτυρο
– Λίγο αλάτι
– 1/4 φλιτζανιού φρέσκα φύλλα βασιλικού, κομμένα σε κομμάτια
Εκτέλεση
Βράστε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό al dente και σουρώστε τα.
Εν τω μεταξύ, σε ένα μεγάλο τηγάνι, ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε το σκόρδο και τις ντομάτες και μαγειρέψτε, ανακατεύοντας κατά διαστήματα, μέχρι οι ντομάτες να μαλακώσουν, περίπου 5 λεπτά. Ανακατέψτε το καλαμπόκι, να αυξήστε ελαφρώς τη φωτιά και μαγειρέψτε για περίπου 5 λεπτά ακόμα και αλατίστε.
Προσθέστε τα λαχανικά, το βούτυρο και τον βασιλικό με τα ζυμαρικά και ανακατέψτε.
Ελαιόλαδο με άρωμα μαύρης τρούφας Δίρφυς
Βιολογικές Βίδες Τρικολόρε χωρίς γλουτένη Farabella
Βιολογικά Μύρτιλλα Olabio
Βιολογικό ημιάπαχο γάλα με κακάο Βιότοπος
Βιολογικό Ιπποφαές αποξηραμένο Mega Foods
Βιολογικά Σμέουρα Greenbay
Βιολογικό Μπισκότο Βρώμης με Chia & Λεμόνι Kookie Cat 


