Δωρεάν αποστολή και εκπτώσεις!

Με την νέα μας υπηρεσία Shop at Home είστε πάντα κερδισμένοι! Για κάθε προορισμό παράδοσης και οποιοδήποτε ύψος παραγγελίας έχουμε σχεδιάσει μια προσφορά από την οποία μπορείτε να επωφεληθείτε και να εξοικονομήσετε είτε το κόστος αποστολής είτε ποσό έκπτωσης στην παραγγελία σας. Αναλυτικά οι τρέχουσες προσφορές μας:

Όλες οι παραπάνω προσφορές υπολογίζονται αυτόματα κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους ισχύοντες εκπτωτικούς κωδικούς μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω σε αυτή την σελίδα, ενώ για να δείτε λεπτομέρειες σχετικά με το σύνολο τον διαθέσιμων τρόπων αποστολής και τα αντίστοιχα κόστη πατήστε εδώ.

Εκπτωτικά κουπόνια

Θέλοντας να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη και προτίμηση που μας δείχνετε από την πρώτη ημέρα λειτουργίας μας, προσφέρουμε εκπτωτικά κουπόνια (εκπτωτικούς κωδικούς) τα οποία μπορούν να εξαργυρωθούν κατά την διάρκεια οποιασδήποτε αγοράς από το eshop μας και παρέχουν είτε ποσοστό έκπτωσης επί του συνόλου της παραγγελίας σας είτε σταθερό ποσό έκπτωσης και υπολογίζονται άμεσα κατά την υποβολή της παραγγελίας σας.

10% Έκπτωση !

Εγγραφείτε στο eshop μας και θα λάβετε τον εκπτωτικό κωδικό στο email που θα σας αποσταλεί με την εγγραφή .

Πατήστε εδώ