Αποστολή παραγγελίας

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την Elta Courier, εξασφαλίζοντας έτσι αξιόπιστη και γρήγορη παράδοση με μειωμένες τιμές για όλους τους πελάτες μας.
Επιπλέον, για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, έχουμε ενσωματώσει στην ιστοσελίδα μας όλες τις απαραίτητες λειτουργίες που επιτρέπουν τον αυτόματο υπολογισμό όλων των λεπτομερειών των παραγγελιών με αποτέλεσμα οι χρήστες να έχουν πλήρη εικόνα πριν και κατά την αποστολή τους.Συγκεκριμένα:

 • Το βάρος (και τυχόν επιπλέον κόστος) υπολογίζονται αυτόματα και παρουσιάζονται στην σελίδα “Ταμείο” πριν την υποβολή της παραγγελίας. Σε περίπτωση ογκοχρέωσης ενημερώνεται ο πελάτης τηλεφωνικά για την επιπλέον χρέωση.
 • Οι διαθέσιμοι ανά περιοχή τρόποι αποστολής (πχ Δωρεάν Διανομή) εμφανίζονται αυτόματα μετά την συμπλήρωση του Ταχυδρομικού σας κώδικα στην σελίδα”Ταμείο” πριν την υποβολή της παραγγελίας.
 • Σε περίπτωση που επιλεχθεί αποστολή της παραγγελίας με Courier ο χρήστης λαμβάνει σχετικό email με τον κωδικό αποστολής ώστε να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο την διαδρομή του δέματος του από τη σελίδα Οι Παραγγελίες μου. (Ενεργοποιείται μετά την αποστολή της παραγγελίας)

Τέλος, όλες οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 18:00, ετοιμάζονται άμεσα και παραδίδονται την επόμενη στην μεταφορική εταιρία για διανομή.

Τρόποι και κόστος αποστολής

Δωρεάν Διανομή από εμάς

Στο μεγαλύτερο μέρος του Λεκανοπεδίου Αττικής, η διανομή των παραγγελιών γίνεται δωρεάν.Το ελάχιστο ποσό παραγγελίας είναι:

 • 20€ για τις περιοχές πλησίον της έδρας μας (Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Κηφισιά, Μελίσσια, Μαρούσι, Πεντέλη, Πεύκη)
 • 30€ για τις υπόλοιπες περιοχές (ακριβής χάρτης των περιοχών διανομής βρίσκεται στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας)

Η διανομή γίνεται αφού έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας προκειμένου να προγραμματιστεί η παράδοση σε χρόνο που σας εξυπηρετεί, πάντα εντός 5 εργάσιμων ημερών.
Η επιλογή της δωρεάν αποστολής εμφανίζεται αυτόματα μετά τη συμπλήρωση του Ταχυδρομικού σας κώδικα στην σελίδα “Ταμείο”.

Αποστολή με BoxNow εντός 24 ωρών

Σε συνεργασία με την BoxNow, είναι δυνατή η παράδοση της παραγγελίας σας εντός 24ωρων, σε προκαθορισμένα σημεία (Lockers) που επιλέγετε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Με τον τρόπο αυτό,  δεν απαιτείται η αναμονή σας για την παράδοση του δέματος σας από την υπηρεσία ταχυμεταφορών αλλά παραλαμβάνετε εσείς όποτε σας βολεύει. Το δέμα σας βρίσκεται ασφαλισμένο, με κωδικό που γνωρίζετε μόνο εσείς στο σημείο παράδοσης που επιλέξατε.Η διαδικασία είναι απλή:

 • Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας διαλέγετε αποστολή με BoxNow και επιλέγετε από τον χάρτη το Σημείο Παραλαβής Δεμάτων το οποίο σας αξυπηρετεί καλύτερα.
 •  Μετά την παραδοση της παραγγελίας μας στην εταιρεία, λαμβάνετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφώνου (SMS ή Viber) όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την παραλαβή της παραγγελίας και ένα προσωπικό κωδικό (PIN)
 • Επισκέπτεστε το σημείο παραλαβής και πληκτρολογείτε τον κωδικό που λαβατε στο Μηχανήμα Παραλαβής Δεμάτων (APM) οπότε και ανοίγει μια θυρίδα από τα οποία παραλεμβάνεται την παραγγελία.
 • Τα Μηχανήματα παραλαβής δεμάτων της BoxNow λειτουργούν 24/7 εξασφαλίζοντάς του πλήρη πρόσβαση.

Τα δέματα είναι διαθέσιμα για παραλαβή 48 ώρες (2 ημερες) από τη στιγμή παράδοσης τους στο Locker (Θα λάβετε σχετικό μηνυμα). Μπορείτε να επεκτείνετε αυτό το χρόνο για 24 ακόμα ώρες από τη σελίδα  “Εντόπισε το δέμα σου”. Αν το δέμα δεν παραληφθεί εντός των 3 ημερών, τότε επιστρέφει στο κέντρο διαλογής της BOX NOW. Φροντίζουμε να σας υπενθυμίζουμε την παραλαβή του δέματος σου με μήνυμα στο κινητό σας 1 και 2 ημέρες πριν λήξει αυτή η περίοδος!

 • Για παραγγελίες μεγαλύτερες των 40€ και μέχρι 17 κιλά η αποστολή των δεμάτων γίνεται δωρεάν.
 • Για παραγγελίες μέχρι 40€, το κόστος είναι 2.40€ 
 • Σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή, το κόστος αντικαταβολής είναι 0.90€ και μπορεί να γίνει αποκλειστικά με την χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Πρίν την παραλαβή, θα σας αποσταλεί μήνυμα viber/sms και η πληρωμή θα γίνει  σε ασφαλές τραπεζικό περιβάλλον μέσω του κινητού η υπολογιστή σας.

Αποστολή με υπηρεσία ταχυμεταφορών (Courier)

ΑΤΤΙΚΗ
 • Για παραγγελίες μεγαλύτερες των 40€ και έως 4Kgr η αποστολή των δεμάτων γίνεται δωρεάν, ενώ σε περίπτωση μεγαλύτερου βάρους το κόστος αποστολής ανέρχεται σε 1.10 €/κιλό μόνο για τα επιπλέον κιλά.
 • Για παραγγελίες μέχρι 40€, το κόστος είναι 2.90€ για παραγγελίες έως 2Kgr και 1.10€ για κάθε επιπλέον κιλό (Elta Courier).
  Σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή, το κόστος αντικαταβολής είναι 2.40€.
ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ
 • Για παραγγελίες μεγαλύτερες των 40€ και έως 4Kgr η αποστολή των δεμάτων γίνεται δωρεάν, ενώ σε περίπτωση μεγαλύτερου βάρους το κόστος αποστολής ανέρχεται σε 1,10€/κιλό μόνο για τα επιπλέον κιλά.
 • Για παραγγελίες μέχρι 40€ το κόστος είναι 3.10€ για παραγγελίες έως 2Kgr και 1.10€ για κάθε επιπλέον κιλό (Elta Courier).
  Σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή, το κόστος αντικαταβολής είναι 2.40€

Περιοχές διανομής λεκανοπεδίου Αττικής

Επιστροφές με BoxNow

Σε περίπτωση που απαιτηθεί, μπορείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας με την BoxNow.

 • Εάν παραλάβατε την παραγγελία σας μέσω BoxNow και επιθυμείτε να την επιστρέψετε, παρακαλούμε όπως ακολουθήσετε τις οδηγίες που λάβατε κατά την παράδοση για να την επιστρέψετε δωρεάν.
 • Εάν παραλάβατε την παραγγελία σας με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, πατήστε το κουμί δίπλα και ακολουθήστε τις οδηγίες για να ολοκληρώστε την αποστολή προς εμάς εύκολα και γρήγορα.

Σε κάθε από τις παραπάνω περιπτώσεις απαιτείται η πρότερη επικοινωνία με το κατάστημα.