Ρίζα Σούμα (Suma) για δύναμη και αντοχή

Ρίζα Suma για δύναμη και αντοχή

Εκμεταλλευτείτε τη ρίζα Σούμα (Suma) για δύναμη και αντοχή.

Η ρίζα Σούμα (Suma) χρησιμοποιείται για εκατοντάδες χρόνια για τις φαρμακευτικές της ιδιότητες. Θεωρείται ένα προσαρμογόνο, μια ουσία που ενισχύει και προστατεύει το σώμα και το μυαλό κατά του στρες.Είναι ένα φυτό με βαθύ και πολύπλοκο ριζικό σύστημα, που ευδοκιμεί στα δάση του Αμαζονίου και στις τροπικές περιοχές της Βραζιλίας, του Εκουαδόρ, του Παναμά, της Παραγουάης, του Περού, και της Βενεζουέλας.Οι ιθαγενείς της Νότιας Αμερικής την καταναλώνουν καθημερινά για να αυξήσουν τη σωματική δύναμη, την ενέργεια και την αντοχή τους.

Προωθεί την ισορροπία των ορμονών και ενισχύει τα επινεφρίδια. Είναι ένα ισχυρό τονωτικό για το ανοσοποιητικό μας σύστημα.
Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν σούμα για τη θεραπεία ασθενειών όπως δερματικά προβλήματα, διαβήτη, όγκους και τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης.Η ρίζα Suma έχει κατά το παρελθόν προωθηθεί στην αγορά ως βραζιλιάνικο ginseng αν και δεν έχει καμία σχέση διότι προέρχεται από ένα διαφορετικό γένος φυτών. Εμφανίζουν παρόμοιες ιδιότητες όμως, όπως ανακουφίση από το άγχος και την ομαλοποίηση των συστημάτων του σώματος.

Έχει χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία της χρόνιας κόπωσης, καρδιακών παθήσεων και ως αντι-φλεγμονώδες. Διαθέτει ιδιότητες παυσίπονου και μπορεί να είναι χρήσιμη σε ανθρώπους με αρθρίτιδα και άλλα είδη πόνου.
Η Suma είναι γεμάτη με θρεπτική αξία. Περιέχει πολλές βιταμίνες, μέταλλα και αμινοξέα. Το πιο σημαντικό, που περιέχει είναι το γερμάνιο το οποίο και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Επίσης περιέχει σαπωνίνες, ακριβώς όπως το ginseng.
Πιστεύεται ότι εμφανίζει και κάποια οιστρογόνο-αποτελέσματα.Είναι σε θέση να βοηθά τη θεραπεία της σεξουαλικής δυσλειτουργίας και της ανικανότητας και είναι αποτελεσματική στην θεραπεία κατά του υψηλού σακχάρου στο αίμα, απώλεια της όρεξης, κακή κυκλοφορία και κακή μνήμη. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να παρέχει περισσότερο οξυγόνο στα κύτταρα.
Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε χυμούς, ζεστά ροφήματα, σούπες, σαλάτες, γιαούρτι, δημητριακά, μούσλι και σε οποιαδήποτε αρτοπαρασκευή ή συνταγή της αρεσκείας σας.