Συνταγή για βιολογικό σπαγγέτι σίκαλης με ντομάτα και ελιές
Υλικά-500 γρ. βιολογικό σπαγγέτι σίκαλης
-1 κούπα μαύρες ελιές
-1 κουτί τοματάκια τσερι
-2 σκελίδες σκόρδο
-αλάτι,πιπέρι
-1 κρεμμύδι
-1/2 κ.σ ρίγανη
-ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Βράζουμε τα ζυμαρικά. Σε ένα βαθύ τηγάνι ροδίζουμε το σκόρδο.Προσθέτουμε και το κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες και τις ελιές.Τα αφήνουμε για 5 λεπτά να μαραθούν και προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα τοματάκια. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά και λίγο πριν σβήσουμε προσθέτουμε και την ρίγανη. Ανακατεύουμε με το βρασμένο σπαγγέτι και το σερβίρουμε στο τηγάνι.