Βιολογικές Τσιπούρες ψητές στη λαδόκολα

Βιολογικές τσιπούρες ψητές στη λαδόκολλα

Συνταγή για βιολογικές τσιπούρες ψητές στη λαδόκολλα

Υλικά
-2 βιολογικές τσιπούρες
-Αλάτι, Ρίγανη
-2 λεμόνια κομμένα σε ρόδέλες
-2 σκελίδες σκόρδο κομμένες στη μέση (1 για κάθε ψάρι.)
-Λαδόκολλα
-200ml λαδολέμονο

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τις τσιπούρες και τις πλένουμε.
Σε κάθε ψάρι βάζουμε τη ρίγανη, το αλάτι, το λαδολέμονο (περίπου 4 κ.σ), το σκόρδο μέσα στο ψάρι και το λεμόνι το ίδιο.
Τα τυλίγουμε στη λαδόκολλα και τα ψήνουμε για 15 λεπτά στους 180 βαθμούς.