Τσάι Μάτσα η γιαπωνέζικη υπερτροφή
Τσάι Μάτσα σημαίνει τσάι σε σκόνη.

Διατροφική αξία
Το τσάι μάτσα είναι υψηλής ποιότητας τσάι, πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. Αυτά προστατεύουν έναντι των καρδιακών παθήσεων και μορφών καρκίνου, ρυθμίζουν καλύτερα το σάκχαρο στο αίμα, μειώνουν την αρτηριακή πίεση και έχουν αντιγηραντικές ιδιότητες. Εκτός από τις πολυφαινόλες (αντιοξειδωτικά) έχει αποδειχθεί ότι ενισχύει και το μεταβολισμό.Επιπλέον επιβραδύνει ή σταματά την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων.
Το τσάι matcha έχει έντονη γεύση, μοιάζει σαν χόρτο ή σπανάκι και έχει την ιδιότητα να χαλαρώνει και να ηρεμεί.
Μία κούπα τσάι Matcha έχει τη θρεπτική αξία όσο 10 κανονικού πράσινου τσαγιού.
Εχει αποδειχθεί επίσης ότι αυξάνει τον μεταβολισμό και βοηθα το σώμα να κάψει λίπος περίπου τέσσερις φορές γρηγορότερα από το μέσο όρο. Σε αντίθεσ
Ενισχύει τη μνήμη και συγκέντρωση και αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας και αντοχής.Είναι ένα ισχυρό αποτοξινωτικό ικανό στην φυσική αφαίρεση βαρέων μετάλλων και χημικών τοξινών από το σώμα. Οι κατεχίνες στο πράσινο τσάι Matcha έχει αποδειχθεί ότι έχουν αντιβιοτικές ιδιότητες που προάγουν την γενική υγεία. Επιπλέον, μόνο ένα μπολ Matcha προσφέρει σημαντικές ποσότητες καλίου, βιταμίνων Α και C, σιδήρου, πρωτεΐνων και ασβεστίου.
Χρήση:
Το μάτσα το κάνετε τσάι χρησιμοποιώντας ζεστό νερό, λίγο πριν το σημείο βρασμού. Είναι καλύτερα να το καταναλώσετε τουλάχιστον 6 ώρες πριν από τον ύπνο.
Eίναι ιδανικό σε χυμούς, σε σαλάτες λαχανικών, φρουτοσαλάτες ή στο γιαούρτι μαζί με άλλα φρούτα.
Βιολογική Μαρμελάδα Βερίκοκο Βιοφρέσκο
Βιολογικός Μαραθόσπορος Cretan Herbs
Βιολογικά Φασόλια σόγιας Βιοαγρός
Βιολογικό Γάλα Καρύδας 'Ολαbio 


