Μπισκότα χωρίς ζάχαρη, με μελάσα Emelia!
• 1/2 μπουκάλι μελάσα Emelia
• 300 γρ. σπορέλαιο ή ελαιόλαδο
• 450 γρ. αλεύρι
• 1 σφηνάκι ούζο ή άλλο ποτό
• 1 κ.γ. κοφτό σόδα
• κανέλα κευλάνης σκόνη
• γαρύφαλλο σκόνη
• σουσάμι
Εκτέλεση
Ρίχνουμε σε ένα μπολ και ανακατεύουμε μελάσα, λάδι, κανέλα και γαρύφαλλο να λιώσουν.
Αραιώνουμε την σόδα στο ούζο ή το κονιάκ. Το ρίχνουμε μέσα στο μείγμα.
Τα ανακατεύουμε όλα καλά, προσθέτουμε το αλεύρι και ζυμώνουμε.
Χωρίζουμε την ζύμη σε 3 μπάλες και ανοίγουμε την ζύμη με τον πλάστη.
Πασπαλίζουμε με σουσάμι και τα κόβουμε με κουπάτ ή ότι άλλο σχέδιο θέλουμε και τα βάζουμε στο ταψί.
Προαιρετικά βάζουμε λαδόκολλα στο ταψί.
Αφού έχουμε προθερμάνει τον φούρνο, τα ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 10 λεπτά.
Προσοχή στο ψήσιμο γιατί ψήνονται πολύ γρήγορα !
Βιολογική Μελάσα Βιοαγρός
Στέβια κρυσταλλική Greenbay
Βιολογικά Μύρτιλλα κατεψυγμένα Natural Cool
Βιολογικά Φασολάκια Κατεψυγμένα Bioinside
Σίδηρος Hema Plex Nature's Plus
Φόρμουλα Καρνιτίνης Q10 Ταυρίνης Cardiotonic
Βιολογικό Baobab σε σκόνη Greenbay 



