Βιολογική Κολοκύθα με Αρακά και Κάρυ

Κολοκύθα με αρακά και κάρυ
Συνταγή για Βιολογική κολοκύθα με αρακά και κάρυ !βιολογικός αρακάς

Υλικά:
-2 κουταλιές της σούπας ανάλατο βούτυρο
-1 μέτριο κρεμμύδι
-1 σκελίδα σκόρδο
-2½ κουτ.του γλυκού κάρυ σκόνη
-½ κουτ.του γλυκού άλατι
-½ κουτ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι
-1 κιλο περίπου βιολογική κολοκύθα κομμένη σε μετρια κομάτια
-2 μέτριες πατάτες κομμένες σε μετρια κομάτια
-1½ κουτ.του γλυκού ζωμό κοτόπουλου
-¾ κουτ.του γλυκού βιολογικές ξανθές σταφίδες
-¾ κουτ.του γλυκού κατεψυγμένο ψιλο βιολογικό αρακά
-φρέσκο κόλιαντρο

Εκτέλεση:
Ζεστάνετε το βούτυρο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέστε το κρεμμύδι και μαγειρεψτε μέχρι να ροδίσει περίπου 5 λεπτά. Προσθέστε το σκόρδο και μαγειρεψτε 1 λεπτό ακόμα. Ανακατέψτε το κάρυ το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέστε τη κολοκύθα και τις πατάτες και μαγειρεψτε για 5 λεπτά, ανακατεύοντας συχνά. Ρίξτε το ζωμό και τις σταφίδες, σκεπάστε με το καπάκι και χαμηλώστε τη θερμότητα στο μέσο. Μετά από 15 λεπτά, προσθέστε τον αρακά. Ξανασκεπάστε και συνεχίστε το βράσιμο μέχρι η κολοκύθα και οι πατάτες να μαλακώσουν, 5 έως 10 λεπτά περισσότερο. Γαρνίρετε με κόλιαντρο.

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το