Tο καλύτερο τηγανητό Λάχανο

Tο καλύτερο τηγανητό Λάχανο

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
-1 μικρό λευκό κρεμμύδι
-1/2 λευκό βιολογικό λάχανο (περίπου 8 φλιτζάνια ψιλοκομμένο)
-6 φέτες μπέικον 
-1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδο
-1/4 κουταλάκι του γλυκού καπνιστή πάπρικα
-1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
-1/4 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμένο μαύρο πιπέρι
ΟΔΗΓΙΕΣ
Προετοιμάστε τα λαχανικά και το μπέικον. Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και  το λάχανο (περίπου 8 φλιτζάνια). Κόψτε και τις 6 φέτες μπέικον.
Μαγειρέψτε το μπέικον σε μια μεγάλη κατσαρόλα  σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας περιστασιακά, μέχρι να ροδίσει και το μεγαλύτερο μέρος του λίπους έχει βγεί, περίπου 10 λεπτά. Μεταφέρετε το μπέικον σε μια πλάκα με χαρτοπετσέτα. Μην πετάξετε το λίπος.
Προσθέστε το κρεμμύδι στο λίπος από το μπέικον και μαγειρέψτε, ανακατεύοντας περιστασιακά, μέχρι να μαλακώσει, περίπου 3 λεπτά.
Προσθέστε το λάχανο, τη σκόνη σκόρδου, τη καπνιστή πάπρικα, το αλάτι και του μαύρο πιπέρι και μαγειρέψτε, ανακατεύοντας περιστασιακά, μέχρι να μαλακώσουν και να ροδίσουν ελαφρά, 8 έως 10 λεπτά.
Ανακατέψτε το μπέικον στο λάχανο και σερβίρετε ζεστό.