Σπιτική Βιολογική Λεμονάδα

Σπιτική Βιολογική Λεμονάδα
Σπιτική Βιολογική Λεμονάδα
Απλή και εύκολη μέθοδος για τέλεια λεμονάδα κάθε φορά! Με απλό σιρόπι και φρέσκο ​​χυμό λεμονιού. Υλικά: -1 φλιτζάνι χρυσή ζάχαρη (μπορεί να μειωθεί σε 3/4 φλιτζάνι) -1 φλιτζάνι νερό (για το απλό σιρόπι) -1 φλιτζάνι χυμό λεμονιού -2 έως 3 φλιτζάνια κρύο νερό (για να αραιωθεί) Εκτέλεση: Φτιάξτε το «απλό σιρόπι». Τοποθετήστε τη ζάχαρη και το νερό σε μια μικρή κατσαρόλα και αφήστε να σιγοβράσει. Ανακατέψτε έτσι ώστε η ζάχαρη να διαλύεται εντελώς και αφαιρέστε από τη θερμότητα. Συνδυάστε το χυμό λεμονιού και το σιρόπι με το νερό σε μια κανάτα. Προσθέστε 2 με 3 φλιτζάνια κρύο νερό και δοκιμάστε. Προσθέστε περισσότερο νερό αν θέλετε να είναι πιο αραιωμένο (αν και σημειώστε ότι όταν προσθέτετε πάγο, θα λιώσει και φυσικά θα αραιώσει τη λεμονάδα).Εάν η λεμονάδα είναι λίγο γλυκιά για το γούστο σας, προσθέστε λίγο χυμό λεμονιού ακόμα Ψύξτε 30 έως 40 λεπτά. Σερβίρετε με πάγο και φέτες λεμονιών.*Για πιο έντονη γεύση λεμονιού, ξεφλουδίστε τη φλούδα από ένα φρέσκο ​​λεμόνι και προσθέστε τη στο σιρόπι, όπως το φτιάχνετε.Τα βιολογικά λεμόνια περιέχουν βιταμίνη C, βιταμίνη Β6, βιταμίνη Α, βιταμίνη Ε, φολικό οξύ, νιασίνη, θειαμίνη, ριβοφλαβίνη. Χαλκό, ασβέστιο, σίδηρο, μαγνήσιο, κάλιο, ψευδάργυρο, φωσφόρο και πρωτεΐνη. Βοηθούν στην πρόληψη του διαβήτη, της δυσκοιλιότητας, στην υψηλή αρτηριακή πίεση, στο πυρετό και τη δυσπεψία. Επίσης είναι ιδανικά για τη βελτίωση του δέρματος, των μαλλιών και των δοντιών.