Σούπα ντομάτας και κόκκινης πιπεριάς με κατσικίσιο τυρί

Σούπα ντομάτας και κόκκινης πιπεριάς με κατσικίσιο τυρί
Σούπα ντομάτας και κόκκινης πιπεριάς με κατσικίσιο τυρί αρωματισμένο με βασιλικό
4-6 μερίδες Προετοιμασία: 10λεπτα Μαγείρεμα: 30 λεπτάΥλικά -1 κιλ. βιολογικές Ντομάτες -2 κόκκινες πιπεριές -2 κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης -2 κόκκινα κρεμμύδια -4 σκελίδες σκόρδο -4 κουτ.σουπ βιολογικό ελαιόλαδο -1/2 ματσάκι θυμάρι -2 κουτ.σουπ. πολτός λιαστής ντομάτας -500ml ζωμός κότας -100ml κρεμά γάλακτος light -Αλάτι και φρεσκοτριμμενο μαύρο πιπέρι-Κατσικίσιο τυρί αρωματισμένο με βασιλικό -1κουτ.σουπ. Βασιλικό (αποξηραμένο) -200γραμ. Φρέσκο κατσικίσιο τυρί -150ml κρεμά γάλακτος πλήρηςΕκτέλεση Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμους. Κοψτε στη μέση τις ντομάτες και όλες τις πιπεριές. Ξεσποριάστε τις πιπεριές και χοντροκοψτε το σκόρδο και τα κρεμμύδια. Ανακατέψτε τα λαχανικά με το θυμάρι και προσθέστε αλάτι και πιπέρι. Απλώστε τα σε ένα ρηχό ταψί και ψήστε τα στο φούρνο για 30 λεπτα μέχρι να μαλακώσουν (μπορεί να μαυρίσουν λίγο μην το φοβηθείτε) βαλτέ τα λαχανικά στο μπλέντερ, προσθέστε το ζωμό κότας και τον πολτό από τις λιαστές ντομάτες. Πολτοποιήστε μέχρι το μίγμα να αποκτήσει λεία υφή και μετά αλατοπιπερωστε.Ετοιμάστε το τυρί με άρωμα βασιλικού. Αναμίξτε όλα τα υλικά στο μπλέντερ η και με σύρμα, βαλτέ μια κουταλιά τυρί σε κάθε μπολ σούπας (που έχετε ήδη ετοιμάσει) πριν σερβίρετε, προσθέστε μερικές σταγόνες από ελαιόλαδο και το πιάτο σας είναι έτοιμο.