Αποστολή παραγγελίας

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την TAS Courier (με συνεργάτη Επαρχίας την ACS), την FIS και την Elta Courier, εξασφαλίζοντας έτσι αξιόπιστη και γρήγορη παράδοση με μειωμένες τιμές για όλους τους πελάτες μας.
Επιπλέον, για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, έχουμε ενσωματώσει στην ιστοσελίδα μας όλες τις απαραίτητες λειτουργίες που επιτρέπουν τον αυτόματο υπολογισμό όλων των λεπτομερειών των παραγγελιών με αποτέλεσμα οι χρήστες να έχουν πλήρη εικόνα πριν και κατά την αποστολή τους.Συγκεκριμένα:

 • Το βάρος (και τυχόν επιπλέον κόστος) υπολογίζονται αυτόματα και παρουσιάζονται στην σελίδα “Ταμείο” πριν την υποβολή της παραγγελίας. Σε περίπτωση ογκοχρέωσης ενημερώνεται ο πελάτης τηλεφωνικά για την επιπλέον χρέωση.
 • Οι διαθέσιμοι ανά περιοχή τρόποι αποστολής (πχ Δωρεάν Διανομή) εμφανίζονται αυτόματα μετά την συμπλήρωση του Ταχυδρομικού σας κώδικα στην σελίδα”Ταμείο” πριν την υποβολή της παραγγελίας.
 • Σε περίπτωση που επιλεχθεί αποστολή της παραγγελίας με Courier ο χρήστης λαμβάνει σχετικό email με τον κωδικό αποστολής ώστε να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο την διαδρομή του δέματος του από τη σελίδα Οι Παραγγελίες μου. (Ενεργοποιείται μετά την αποστολή της παραγγελίας)

Τέλος, όλες οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 18:00, ετοιμάζονται άμεσα και παραδίδονται την επόμενη στην μεταφορική εταιρία για διανομή.

Τρόποι και κόστος αποστολής

Δωρεάν Διανομή από εμάς

Στο μεγαλύτερο μέρος του Λεκανοπεδίου Αττικής, η διανομή των παραγγελιών γίνεται δωρεάν.Το ελάχιστο ποσό παραγγελίας είναι:

 • 20€ για τις περιοχές πλησίον της έδρας μας (Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Κηφισιά, Μελίσσια, Μαρούσι, Πεντέλη, Πεύκη)
 • 30€ για τις υπόλοιπες περιοχές (ακριβής χάρτης των περιοχών διανομής βρίσκεται στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας)

Η διανομή γίνεται αφού έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας προκειμένου να προγραμματιστεί η παράδοση σε χρόνο που σας εξυπηρετεί, πάντα εντός 5 εργάσιμων ημερών.
Η επιλογή της δωρεάν αποστολής εμφανίζεται αυτόματα μετά τη συμπλήρωση του Ταχυδρομικού σας κώδικα στην σελίδα “Ταμείο”.

Αποστολή με υπηρεσία ταχυμεταφορών (Courier)

ΑΤΤΙΚΗ
 • Για παραγγελίες μεγαλύτερες των 40€ και έως 4Kgr η αποστολή των δεμάτων γίνεται δωρεάν, ενώ σε περίπτωση μεγαλύτερου βάρους το κόστος αποστολής ανέρχεται σε 1€/κιλό μόνο για τα επιπλέον κιλά.
 • Για παραγγελίες μέχρι 40€, το κόστος ανέρχεται:
  -Με Elta Courier 2.65€ για παραγγελίες έως 2Kgr και 1€ για κάθε επιπλέον κιλό.
  Σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή, το κόστος αντικαταβολής είναι 2.40€.
  -Με TAS Courier 2.80€ για παραγγελίες έως 3Kgr και 0.70€ για κάθε επιπλέον κιλό.
  Σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή, το κόστος αντικαταβολής είναι 1.30€.
ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ
 • Για παραγγελίες μεγαλύτερες των 40€ και έως 4Kgr η αποστολή των δεμάτων γίνεται δωρεάν, ενώ σε περίπτωση μεγαλύτερου βάρους το κόστος αποστολής ανέρχεται σε 1€/κιλό μόνο για τα επιπλέον κιλά.
 • Για παραγγελίες μέχρι 40€ το κόστος ανέρχεται:
  -Με Elta Courier 2.80€ για παραγγελίες έως 2Kgr και 1€ για κάθε επιπλέον κιλό.
  Σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή, το κόστος αντικαταβολής είναι 2.40€

Περιοχές διανομής λεκανοπεδίου Αττικής