Μπάομπαμπ – Baobab το φρούτο της ζωής

το φρούτο της ζωης baobab

Μπάομπαμπ – Baobab το φρούτο της ζωής.

Το Μπάομπαμπ – Baobab είναι ένα 100% φυσικό και οργανικό φρούτο της Αφρικής. Είναι το μόνο φρούτο στον κόσμο που αποξηρένεται πBaobab το φρούτο της ζωήςάνω στο κλαδί και παράγει μια φυσική σκόνη.Αυτή η σκόνη, είναι εξαιρετικά θρεπτική και περιέχει ένα ευρύ φάσμα από οφέλη για την υγεία και την ομορφιά μας.
Το Baobab σε σκόνη είναι μια πλούσια πηγή βιταμίνης C. Η βιταμίνη C συμβάλλει στην κανονική απελευθέρωση της ενέργειας, στη λειτουργία του ανοσοποιητικού και στην διατήρηση ενός λαμπερού δέρματος.
Αποτελείται κατά 50% από ίνες (διαλυτές και αδιάλυτες) και περιέχει περισσότερα αντιοξειδωτικά από οποιοδήποτε άλλο φρούτο.
Έχει όξινη και στυφή γεύση, κάτι μεταξύ στο γκρέιπφρουτ, το αχλάδι και τη βανίλια.
Βιολογικό Baobab2 με 3 κουταλάκια του γλυκού από την σκόνη Baobab μας δίνει περίπου 33% των ημερήσιων αναγκών μας σε Βιταμίνη C.

Η βιταμίνη C είναι απαραίτητη για την αποτελεσματική λειτουργία των οργάνων μας.

Συμβάλλει στο σχηματισμό του κολλαγόνου το οποίο με την σειρά του μας βοηθά να έχουμε σε άριστη κατάσταση το δέρμα, τα δόντια, τα ούλα, τους χόνδρους, τα οστά και τα αιμοφόρα αγγεία μας. Απελευθερώνει την ενέργεια, ενεργοποιεί το μεταβολισμό και μειώνει τη κούραση και ενισχύει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού και του νευρικού συστήματος.Επίσης η βιταμίνη C στην πραγματικότητα αυξάνει την απορρόφηση του σιδήρου στο σώμα μας.

Το Μπάομπαμπ περιέχει ίση ποσότητα διαλυτών και αδιάλυτων φυσικών ινών. Οι διαλυτές ίνες στο Baobab βοηθούν στην επιβράδυνση και την απελευθέρωση σακχάρου στο αίμα. Επίσης βοηθούν στη διατήρηση ενός υγιούς πεπτικού συστηματος και τη διαχείριση του βάρους μας, δεδομένου ότι βοηθούν να αισθανόμαστε χορτάτοι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Το Baobab σκόνη έχει πολλά παραπάνω αντιοξειδωτικά από τα μούρα goji τα βατόμουρα και τα ρόδια σε συνδυασμό.

Τα αντιοξειδωτικά είναι απαραίτητα για την προστασία, την επισκευή και την πρόληψη ζημιών των κυττάρων. Εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες που βλάπτουν το κολλαγόνο προκαλούν ξηρότητα δέρματος, λεπτές γραμμές, ρυτίδες και πρόωρη γήρανση.