Γεμιστά Αβοκάντο για σαλάτα

Αβοκάντο γεμιστά για σαλάτα !
Γεμιστά Αβοκάντο για σαλάτα !
Υλικά: -2 βιολογικά αβοκάντο -1/2 κούπα τοματάκια τσέρι κομμένα στη μέση -1/2 κούπα ψιλοκομμένη φρέσκια ​​μοτσαρέλα -βαλσάμικο ξύδι –έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο -αλάτι -φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι -βασιλικό για γαρνιτούραΕκτέλεση: Αφαιρέστε τη ψίχα των αβοκάντο, αφήνοντας ένα μικρό περίγραμμα. Ψιλοκόψτε την ψίχα σε κύβους και αφήστε την στην άκρη. Σε ένα μεγάλο μπολ, ρίχνουμε τους κύβους αβοκάντο με τα τοματάκια, τη μοτσαρέλα, το βαλσάμικο και το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Μοιράζουμε το μείγμα ανάμεσα σε 4 μισά αβοκάντο και γαρνίρουμε με τον βασιλικό.Τα αβοκάντο είναι πολύ θρεπτικά και περιέχουν μια μεγάλη ποικιλία θρεπτικών συστατικών, συμπεριλαμβανομένων 20 διαφορετικών βιταμινών και ανόργανων συστατικών. Τα βιολογικά αβοκάντο δεν περιέχουν χοληστερόλη ή νάτριο και είναι χαμηλά σε κορεσμένα λιπαρά. Το βιολογικά αβοκάντο είναι ένας μάλλον μοναδικός τύπος καρπού. Τα περισσότερα φρούτα αποτελούνται κατά κύριο λόγο από υδατάνθρακες, ενώ το αβοκάντο έχει υψηλή περιεκτικότητα σε υγιή λίπη.